De beste huidverzorging volgens Reddit

Een paar jaar geleden heb ik me eens goed verdiept in de wondere wereld van de huidverzorgingsproducten. Ik had ontzettende last van Rosacea en elke keer dat ik een beautysalon of een Douglas binnen stapte kreeg ik weer wat anders aangeraden. Ik zag door de bomen het bos niet meer en besloot zelf op onderzoek uit te gaan. Welke merken verkopen goede huidverzorgingsproducten?

In mijn grondige onderzoek stuitte ik op de Reddit community SkincareAddiction. Wat een vondst. Deze online community heeft ruim 1,3 miljoen leden van over de hele wereld. Allemaal into skincare! Het viel mij meteen op dat de leden zeer gepassioneerd zijn waardoor er weinig ruimte is voor bullshit. Er worden korte metten gemaakt met Tiktok hypes die slecht zijn voor de huid. Merken die uitgebreid door de leden zijn getest en gereviewd krijgen een podium. Hieronder de 5 meest geliefde huidverzorging volgens Reddit.

CeraVe

Cerave is ontzettend populair in de Verenigde Staten en inmiddels ook overgewaaid naar Europa. Het is een parfum-vrij en betaalbaar merk dat zich voornamelijk richt op het herstellen en versterken van de huid. CeraVe is bijzonder geschikt voor mensen met een droge huid en heeft ook wonderen gedaan voor mijn Rosacea. Ik ben zelf al jaren fan van de Hydrating Facial Cleanser, de Moisturizing Cream en de Eye Repair Cream.

The Ordinary

The Ordinary is een Canadees merk dat al sinds de lancering in 2017 razend populair is onder skincare liefhebbers. De producten zijn zeer betaalbaar, vegan en vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliƫn. Wat dit merk zo uniek maakt is de focus op actieve ingrediƫnten waarmee je naar behoefte kunt combineren om zo je eigen routine samen te stellen. Youtube en Reddit staan bol van suggesties voor verschillende huidtypes. Zelf ben ik fan van de Hyaluronic Acid Serum.

Neutrogena

Een ander merk dat goed in het “betaalbaar en no-nonsense” lijstje past is Neutrogena. Een geliefd merk onder dermatologen. Dit merk maakt talloze huidverzorgingsproducten, maar vooral de Hydro Boost lijn is populair onder Redditors. Zelf heb ik de producten uit de Hydro Boost lijn nog niet geprobeerd, maar dat zal vast niet lang meer duren.

La Roche Posay

Ook weer zo een dermatologen liefje, La Roche Posay. Een vrij toegankelijk merk dat ook bekend staat om haar prijswinnende zonbescherming. Op SkincareAddiction zijn vooral de Hyalu B5 serum en de Effeclar lijn populair. Zelf bestelde ik vorige week de Anthelios SPF 50 spray voor het gezicht om alvast goed gewapend te zijn tegen schadelijke zonnestralen.

Paula’s Choice

Als ik BHA zeg dan zeggen jullie…..? Paula’s Choice! Ik denk dat er de afgelopen tijd geen blog, website of tijdschrift is geweest waar dit product niet werd aangeprezen. Ook op Reddit kun je niet om de 2% BHA Liquid Exfoliant heen. Het schijnt een van de betere exfolianten te zijn. En hoewel dit product me om de oren is gevlogen heb ik het met mijn gevoelige Rosacea huid nog niet aangedurfd. Paula staat niet alleen bekend om haar huidverzorgingsproducten, ook haar Beautypedia is een geliefd naslagwerk onder Redditors.

Heb jij al eens een product van deze merkjes geprobeerd? Laat het dan even weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *