Mijn doelen voor 2021

Geld, geluk en gezondheid zijn de drie grote thema’s in mijn leven op dit moment. Mijn doelen voor 2021 zijn, niet geheel toevallig, ook in te delen in deze drie categorieën. Ik zou deze blogpost kunnen beginnen met een heel verhaal over hoe 2020 was, aangezien het nu eind februari is laat ik de clichés voor wat ze zijn en zal ik mijn doelen voor 2021 met je delen.

Ik zal halverwege het jaar een update schrijven om mijn progressie te delen. Daarnaast zal ik bepaalde doelen en updates uitlichten door hier aparte blogposts over te schrijven. Veel leesplezier en wens me succes!

Geld

 1. Maandelijks minstens 10% van mijn inkomen beleggen in ETF’s
 2. Een additionele online inkomensstroom generen
 3. Een minimalistische levensstijl implementeren
 4. Een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik nu werk om meer ervaring op te doen

Geluk

 1. 20 boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit lezen en hier een review over schrijven
 2. Een autovakantie naar Zuid-Frankrijk en Italië
 3. Met een vriendin op vakantie naar Scandinavië
 4. Elke dag schrijven in mijn journal of voor mijn blog
 5. Een schrijfcursus volgen

Gezondheid

 1. 3 kilo afvallen
 2. Consistent sporten, 3 keer per week minstens 1 uur
 3. Elke dag wandelen, waarvan 3 keer per week minstens 1 uur
 4. Het Whole30 dieet volgen, 30 dagen lang
 5. Een gezondere huid door een goed onderzochte “skincare routine” te implementeren

Wat zijn jouw doelen voor 2021?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *