Top 3 favoriete podcasts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse wandelingen, opruim sessies, tijdens het koken of in de auto: de podcast. Maandelijks deel ik hier mijn favoriete podcasts van het moment. Dit keer mijn 3 favoriete Nederlandstalige podcasts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

  1. New Female Leaders podcast met Caroline Glasbergen
  2. Kukuru podcast met Giel Beelen
  3. Eindbazen podcast met Wiggert Meerman en Michel Vos

New Female Leaders podcast met Caroline Glasbergen

In de podcast New Female Leaders interviewt Caroline Glasbergen vrouwelijke experts en leiders over authentiek leiderschap. Haar missie is om vrouwelijke leiders samen te brengen, te inspireren en te supporten. De spot-on vragen van Caroline in combinatie met de persoonlijke stijl van interviewen zorgt voor mooie gesprekken en een wervelwind aan inzichten. Mijn meest recente favoriete aflevering is het interview met Sigrid Kaag. 

https://www.newfemaleleaders.org/

Kukuru podcast met Giel Beelen

In Kukuru gaat Giel Beelen in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. De gesprekken gaan onder andere over thema‚Äôs die je helpen om het optimale uit het leven te halen. Denk hierbij aan onderwerpen als spiritualiteit, voeding, beweging en ademhaling. Giel heeft een heerlijke down-to-earth manier van interviewen wat deze podcast elke keer een genot maakt om naar te luisteren. Een van mijn favoriete afleveringen is het interview met Jan Geurtz. 

https://kukuru.nl/

Eindbazen podcast met Wiggert Meerman en Michel Vos

Wiggert Meerman en Michel Vos hebben in de podcast Eindbazen alleen maar interessante gasten waarin hele uiteenlopende onderwerpen worden besproken. De afleveringen zijn vaak langer dan 90 minuten waardoor de gesprekken lekker diepgaand zijn en onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Een interessante aflevering die ik recent luisterde is het interview met Patrick Kicken

https://eindbazen.nl/

1 reactie op “Top 3 favoriete podcasts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *